23 Temmuz 2016 Cumartesi

MARKER KALEM SETİ: ZIGS CLEAN COLOR F 36

        Merhabalar,


         Bundan 2-3 yazı öncesinde bu kalemleri istediğimden bahsetmiştim ve şimdi bu kalemlerin yazısını yazıyorum ^^ Bir şeyi çok istersem bir şekilde sahip olabildiğimi fark ettim! Onu almak için en ince bütçe hesaplarına giriyor ve elime geçen fırsatları değerlendiriyorum. Mesela bu kalemler annemin doğum günü hediyesi, ben aldırdığım için sadece sürpriz olmadı. Neden bunu yaptım? Hoş mu bu? diye düşünenler olabilir, bence çok hoş! Çünkü daha önce de bahsettiğim gibi pasta kesmeyi çok mantıklı bulmuyorum, yanında içecek vb. şeyler var, üstüne birde hediyesi var ki annem bana gider kıyafet alır.. Toplanınca ortaya çıkan bu miktara bu kalemler çok rahat alınabiliyordu ve bunu anneme sundum, biraz kem küm etse de mantığıma karşı gelemeyip kabul etti ;)
         Kalemlerimi şuradan aldım, tık.

         36 adet 'Zigs Clean Color F', 125 Tl; yani tanesi 3,50 Tl'ye geliyor ki bu fiyata bırakın 'Zigs' çift uçlu kalemi Stabilo'yu zor alıyoruz. Yani kendi türünde fiyatı oldukça uygun.
         Şöyle bir kap ile geliyor.


         Nasıl bir kalem? Öncelikle çift uçlu olup bir tarafının ince, bir tarafının kalın olması çok büyük bir artı çünkü boyama işlemini kalınla yaparken ince işlere ince tarafını kullanabilirsiniz. Su bazlı mürekkep içeriyor. 36 setini almanın nedeni çok fazla renk tonu olmasıydı, gerçekten renk aralığı çok fazla. Öyle ki 6 tane mavi ton var mesela, yani içinde kaldığımız belli renk kalıplarından çıkmak için birebir! Yazmasına gelirsek; gayet akıcı yazıyor, yüzeyi dolduruyor, kuruyunca canlı gözüküyor, ince tarafı ile çok rahat yazı ve çizim yapılıyor, kalın tarafı tam boyama için, dokusu kaliteli, kullanımı rahat. Kısacası bence mükemmel kalemler! Böyle bir kaleme ihtiyacınız varsa çok rahat önerebilirim. Birde Zigs fırça uçlular var fakat onlar başka bir model, ondan başka bir yazıda bahsedeceğim.
           Yeni kalemlerim ile bu sayfayı yaptım, renk tonları bunlar ve sayfadaki tüm renkli şeyler bu kalemlerle yapıldı, ortadaki rüzgar gülünde kalın tarafıyla boyama yaptım.


           Kalemlerim ile çizdiğim yeni sayfalar için takipte kalın, hoşça kalın ^^
           (* Kendime yeni hedef, 'Tombow' fırça uçlu kalem mini set! :D )                          #belkideblogayazıncaoluyordur

1 yorum: