2 Şubat 2016 Salı

TAKVİM STİCKER

        Uzun bir aranın ardından herkese merhabalar ^^


        Bu sabah posta kutusunda Aliexpress'den sipariş ettiğim 'takvim sticker' ı buldum ve hemen mini günlüğüme uygulamaya koyuldum. Takvim stickerı ilk kez Aliexpress'de gördüm, aslında yeni yıl için takvim arıyordum, aradığım takvimi bulamadım ama bu stickerı keşfetmiş oldum, günlüğüm için çok güzel olacağını düşünüp sipariş ettim, yeni yıla yetişmese de Şubat'a yetişebildi.
         Ürünün linki:

         burada , fiyatı 0,73 $

       
         Sadece bu rengi değil, pek çok rengi bulunuyor takvim stickerın. Ben dıştan görünen kısmı beyaz olsun istediğim için bu rengini tercih ettim. Dıştan görünen kısmının defterle uyumlu olması önemli bir nokta bence :) Stickerın bir diğer özelliği ise sadece 2016'nın ayları yok, 2015'den Kasım ve Aralık - 2017'den Ocak ve Şubat da var. Bazen geriden gelen bir ay ya da yeni yıla kaymış bir ay olabiliyor defterlerimizde ve bunu da düşünmüş yapanlar :)

         Defterimi aylara göre böldüm ve her ayın denk geldiği sayfaya yapıştırdım. Uygulanışı gayet basit; stickerın ön yüzünü sayfaya yapıştırıyorsunuz, arkada kalan yapışkanlı kısmı içe kıvırıyorsunuz ve işlem tamam. Resimlerle de göstermek istedim:

          1)


          2)


          3)


          4)


        Ve bu da son hali:



        Ben çok sevdim bu takvim stickerı, defterimi aylara böldüm, defterde istediğim yere bakmak ve defteri kolayca açmak için çok yardımcı olacak. Hatta o kadar sevdim ki diğer defterlerim için de almayı düşünüyorum.
        Umarım hoşunuza gitmiştir ve sizinde işinize yarar :)
        Hoşça kalın..

4 yorum:

  1. Ay ama bu nedir ya :)), gerçekten ihtiyaç ama anlatsam kimse anlamaz. Hatta kırtasiyelerde aramaya kalksam anlatmaya çalışırken deli diye bakarlar :).
    AliExpress'te böyle aşırı işe yarar şeyler olduğunu görünce çok duygulanıyorum :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bende, aynı duygular içerisindeyiz :))
      Kırtasiyelere anlatmaya kalksam deyince de kırtasiye anılarım gözümde canlandı :D

      Sil
  2. aa bayıldım, çok güzelmiş; güle güle kullan ^o^ Sonunda Aliexpress'ten alışveriş yaptım ve gayet memnun kaldım, belki bunu da alabilirim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Çok sevindim bunu duyduğuma, umarım tüm alışverişlerinizden memnun kalırsınız :) ve takvim stickerı defterlerinizde görmeyi çok isterim ^^

      Sil