10 Şubat 2016 Çarşamba

MIYA DESIGN 2016 PLANLAYICI

         Herkese Merhabalar,


         Bugün elime ulaşan Miya Design'ın bu şirin planlayıcısıyla günüm güzelleşti, şipşirin oldu. Benzer planlayıcılardan yani plannerlardan bolca yurtdışındaki bloggerlarda görüyordum ve de içim gitmiyor değildi. Aslında almayı da düşünüyordum fakat mini günlük yapmak için almayı düşünmüştüm ve sonra bildiğiniz gibi çizgisiz bir defter alıp kullanmaya başlamıştım. Fakat hem mini günlük hem planlayıcı kullanabileceğimi düşünmemişim hiç, bu planlayıcıya sahip olunca yapabileceğimi anladım. Yani artık plan ve programlarımı yazacağım ve her sayfasını sizlerle paylaşacağım bir planlayıcım da olacak :) Zor olur mu ki ikisi birden diye düşünürken Miya defterin içini görmemle yapabilirim dedim, bu defterle yapabilirim, hiç de zor olmaz :D
        Haydi gelin bana planlarımı yazdıracak kadar güzel olan Miya planlayıcının içeriğine bakalım:

        Miya planlayıcının içeriği çok güzel, her detay düşünülmüş, yazmak istediğiniz herşeye uygun bir yer var. Şunu da koymamışlar diyemezsiniz çünkü onu da koymuşlar :)
        Defterin giriş kısmı bu şekilde, sağda 'Benim hayatım, benim planım' yazısı karşılıyor bizi ve de ad soyad vs. bilgiler için solda şirin bir kısım.

        Doğum günleri ve özel günlerinizi not edebileceğiniz her aya ayrı sayfalar mevcut ve ben bu sayfaları çok sevdim.

        Her ayın kapak teması farklı, aya uygun bir tema ile hazırlanmış. Mesela sonbahar aylarında yapraklar gördüm, yaz aylarında güneşler, dondurmalar gibi. Bu da çok hoş düşünülmüş, insan her ay yenileniyor, yeni bir deftere başlıyor gibi. Hepsine bakmadım, bana da sürpriz olsun istiyorum :)

        Ve planlayıcımızın ana kısmı olan sayfalar, içtiğiniz sudan alışveriş listenize, hatırlatıcılardan ödemelere kadar herşey düşünülmüş. Sabah, öğle, akşam olarak 3 kısıma ayrılmış günler ve her planınızı ayrıntılarıyla yazabileceğiniz genişlikteler.

        Ayrıca her ayın başında aylık bir planlayıcı da bulunuyor, bu kısımda ki film ve kitap listesine ise bayıldım ^^

        Daha içinde neler yok ki!? Başarı planı, hedeflerim, blog listesi, kilo takipçim gibi keşfedilmeyi bekleyen pek çok kısım var defterin içinde. En son sayfalarında da notlarınızı yazabileceğiniz bir kısım eklemeden geçmemişler.
       Defterin yanında gönderdikleri stickerlar da çok şirin ve çok kullanışlılar ^^


      Sayfalar oldukça kalın ve kaliteli, mesela kalemin bu sayfalarda arkaya geçmesi baya güç. Defterin boyutu B5'e yakın, bu boyutun bir planner için en iyi boyut olduğunu düşünenlerdenimdir :)
Genel olarak çok beğendiğim, detaylarıyla beni pek mutlu eden, kullanmak için sabırsızlandığım bir defter oldu Miya design'ın bu planlayıcısı.
      Instagram'da ki sayfalarından 'MYMİYAPLANNER' ya da www.miyadesign.net den defterlere ulaşabilirsiniz.
      Gelecek yazım olan 'Aliexpress alışverişi' nde görüşmek üzere hoşçakalın ^^

4 yorum:

  1. Güle güle kullan :) Çok beğendim ancak fiyatı biraz yüksek değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bana hediye edildiği için fiyat konusunda pek bir bilgim yoktu, sonradan öğrendim. Yüksek gibi geliyor ama bu tarz defterleri daha uyguna bulmak pek mümkün değil :/

      Sil
  2. b5 boyutu a5e gore nazil oluyor Şeyma abla

    YanıtlaSil
  3. b5 boyutu a5e gore nazil oluyor Şeyma abla

    YanıtlaSil