11 Şubat 2016 Perşembe

ALIEXPRESS ALIŞVERİŞİ 6 - PART 1

           Herkese Merhabalar,


           Aliexpress alışverişi 6 olmuş, artık markete gider gibi Aliexpress'e girip bakınıyorum, o kadar benimsedim orayı. Sizlerinde en sevdiği yazılar Aliexpress alışveriş yazılarım oluyor genelde, o nedenle buraya yazmadan geçmiyorum yaptığım alışverişleri :)
           Bu alışverişim yine kırtasiye yoğunluklu ilginç şeyler derlemesi bir şey oldu, haydi detaylarıyla bakalım :)

           Bantlarla başlayalım, uzun süredir istediğim ince bantlar.. İnce bantım hiç yoktu ve mini günlüğümü süslerken en çok ihtiyaç duyduğum şeylerden biriydi çünkü sayfaları ayırmam gerekiyordu ve sayfa ayırmada en kullanışlı şey bu ince bantlar.
          Renkli ince bant, renk aralığını beğendim, kaliteleri de oldukça iyi, biraz minikler bu nedenle çabuk biteceğini düşünüyorum.
          Fiyatı 1.89 $, ürün için tık.



          Bunları Aliexpress'de dolanırken rastgele buldum, çok uygun fiyatlı oldukları için ilgimi çekti. Çok minik ve çok ince görünüyorlar fakat uzunlukları 10 metre olduğu için kolay bitmeyeceğini düşünüyorum. Birkaç defterimde denemeler yaptım, oldukça şık gözüküyor.
          Fiyatı 3 tanesi 0.90 $, ürün için tık.



          Kalem kutuyu yakın arkadaşıma hediye olarak aldım, bu tarz bir kalem kutuyu önceki alışverişimde kendime almıştım. Gayet kaliteli, sevimli bir kalem kutucuk. Aliexpress'de bu tarz kalem kutuların pek çok çeşidi bulunuyor.
          Fiyatı 1.26 $, ürün için tık.





          Bu makas gibi bir şey ama tam olarak makas diyemeyiz, adını da bilmiyorum ama çok kullanışlı bir şey, böyle minik bir şeyi, ipi, bantı vs. keserken aşırı rahat oluyor.
          Fiyatı 0.59 $, ürün için tık.



          Aslında Kore'den hediye edilmiş çok hoş yelpazelerim var fakat geçen yaz biri kırıldı ve daha kullanmaya cesaret edemedim, yaza çok var ama ben şimdiden yelpazemi edindim. Çok uygun bir fiyatı olması ve kağıt olması hoşuma gitti, çantamda yerini aldı ^^
         Fiyatı 0.59 $, ürün için tık.




         Totoro minik oyuncakları, bunlara bayıldım, resimdeki gibi gelir mi ki diye çok düşünmüştüm ama korktuğum olmadı, gayet kaliteli, resimdeki ile birebir geldiler. Bu denemelik alışverişti, her çeşidinden almayı düşünüyorum şu an. Bu arada bunlar bitkileri süslemek için kullanılıyorlar, saksı diplerinde vs. , bunun dışında pek çok şey de yapılabilir tabii :)
         Totoro fiyatı 0.42 $, ürün için tık.
         Yeşil yağmurluklu kızın fiyatı 0.36 $, ürün için tık.
         Diğer kızın fiyatı 0.44 $, ürün için tık.
         Mini bank fiyatı 0.28 $, ürün için tık.



         Ya bunu ben ilkbahar gelince takmak istiyorum, annem bana baya güldü ama gülsün. Çin'de modaymış bu, saça böyle bitkicikler takıyorlarmış ve kafandan bitki çıkmış görüntüsü veriliyormuş. Benim hoşuma gitti, tabii tutup dışarıda böyle dolanmam ama bahçemizde takarım diye düşündüm ^^
         Fiyatı 0.40 $, ürün için tık.



         Son olarak alışverişimin sorunlu ürünü, böyle ezik büzük şekilde gelen sticker. Bu aslında çok güzel bir şey; fotoğraf, kağıt vs. şeylerin köşelerine yapıştırıyorsunuz sonra onuda yapıştırmak istediğiniz yere. Ürünün iadesini istedim, büyük ihtimalle paramı iade ederler.
         Fiyatı 0.45 $, ürün için tık.



        Şu an beklediğim 5 paket daha var, önümüzdeki hafta gelmelerini umuyorum, geldiklerinde Part 2 olarak onları da paylaşacağım ^^

12 yorum:

  1. Totoro figürlerine bayıldım 😍😍 Hepsini güle güle kullanın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ^^

      Sil
    2. Bir şeyi çok merak ediyorum acaba kargo parası ödeniyor mu Aliexpress de ?

      Sil
  2. Aldıklarını güle güle kullan .Aliexpress çok çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerin bulunduğu güzel bir site tek sorunu uzun zamanda gelmesi.O da olsun o kadar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Evet, o kadarıda olsun. Zaten daha hızlı ürünü isteyenler kargo parası verip hızlandırabiliyor. Hem 2$ lık şey alıp hem ücretsiz kargo olsun hemde hızlı gelsin biraz fazla mükemmel olurdu :D

      Sil
  3. Güle Güle kullan :) Linklerini dört gözle bekliyorum bende çok seviyorum aliexpress alışverişlerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim, eklediğimde Instagramdan bilgilendiririm ^^

      Sil
  4. Ayy bayıldım hepsine ama en çok da figürlere şahaneler, güle güle kullan hepsini ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende en çok figürlere bayıldım, dahasını almak için sabırsızlanıyorum ^^ Çok teşekkür ederim :))

      Sil
  5. Ay harika!
    Benim de ince bant almam gerek, hala Tchibodan aldığım setten çıkanlarla idare ediyorum.
    Senin söylediğin satıcıdan da bir set oluşturdum, bekliyorum bakalım gelir yakında.

    O saça takılan şeyleri de 2-3 ay önce Amerikada'ki bir arkadaşım söylemişti. Orada da çok takıyormuş kızlar :)). Hatta AliExpress'te kesin vardır, alıp satalım geyiği yapmıştık :D.

    Totoro ekibine bayıldım! Ben de succulent dibi için iki minik tavşan almıştım, o zaman gördüm bunlardan ama emin olamadım nasıldır diye. Bir de Tinkerbell setleri vardı, sanırım onlardan alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bantlarıda şiddetle tavsiye ediyorum çünkü bence Aliexpress'de ki en uygun fiyatlı ince bant bunlar :)) Wuuu o zaman alışveriş yazısıda gelir, dört gözle bekliyorum ^^
      Amerika'da da moda olduğunu bilmiyordum, hahah yakında burada da moda olursa şaşmayalım o zaman :D
      Ya çok sevindim buna, succulent süslemelerine seninde mi ilgin var, bende çok yeni başladı ve bir tutku olacak gibi ^^ Hatta succulentim de yok, başka minik bitkilerim var ama olsundu :D

      Sil
    2. Stamp ve stickerlar almıştım aslında onlar geldi tamamlandı ama yazmaya videoya fırsat bulamadım bir türlü ://

      Succulente ilgim var ama ilgi olarak kaldı maalesef :D. Geçen yaz bir heves aldım birkaç minik succulent güya ekecektim. Hatta başta terrarium kurma fikrim vardı, şu an hepsini düzgün bir saksıya geçirsem yetecek :). Hala o minik saksılarında duruyorlar.

      Sil